PROGRAMARI URSITOARE LA TELEFON 0728 955745

Programari si detalii la telefon 0728 955745

Iubirea, Intelepciunea si Norocul - 0728 955745

Iubirea, Intelepciunea si Norocul - 0728 955745

Botez Tudor 11 februarie 2012 - Restaurant Zodiac (Constanta)

Botez Tudor 11 februarie 2012 - Restaurant  Zodiac (Constanta)

Ursitoare Constanta

Moment ursitoare botez in Constanta. LIVE...3 ursitoare - Iubirea,Intelepciunea si Norocul. Programari la tel. 0728955745http://www.ursitoarebotez.blogspot.com

Poza Mot Iulia - Rest Zorile Constanta

Etichete

marți, 21 aprilie 2015

zane botez constanta oferta

URSITOARE

URSITOARE – 0762838354
Ursitoare Constanta doreste sa va transpuna pret de ~20 minute intr-o lume magica, de basm. Pe parcursul reprezentatiei sunt intercalate momentele emotionante cu cele comice, care sunt deliciul invitatilor.
Este un moment artistic complet, in care sunt imbinate muzica, dansul, dar si o interpretare de exceptie. Eleganta si rafinamentul denota atat din tinuta zanelor cat si din dansul lor, la care vor fi ademeniti si invitatii, sa pluteasca pe ritmuri de vals.
Fiinte energice si jucause, zanele se invartesc in jurul copilasului si ii harazesc cu baghetele lor fermecate numai de bine.
Calitati precum frumusete, bunatate, eleganta, generozitate, intelepciune, aptitudini artistice, se impletesc cu viata lunga, lipsita de boli si suferinte, in care norocul vine cu carul.
Trairea iubirii, alaturi de aleasa/alesul inimii si intemeierea unei familii fericite, dar si bunastarea materiala, datorata unei functii importante.
Zanele ii mai ursesc bebelusului si sa fie o persoana faimoasa si iubita de toata lumea, si sa-si implineasca toate dorintele.
Ursitoarele ii vor darui copilasului toate aceste calitati, asezate cu grija intr-un botosel, care sa-i poarte noroc si sa-i ramana ca amintire toata viata.
Oferiti-le invitatilor dumneavoastra un “moment” de basm, ce va fi savurat atat de cei mici cat si de cei mari, si care se adreseaza in special pruncului dumneavoastra. Cu siguranta se va bucura cand va creste si va vedea filmarea de la botezul sau.
Venim oriunde, in judetul Constanta: Navodari, Mangalia, Eforie, Harsova, Cernavoda, Lumina, Ovidiu, Baneasa s.a.
Programari la tel. 0762 838354

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

URSITOARE