PROGRAMARI URSITOARE LA TELEFON 0728 955745

Programari si detalii la telefon 0728 955745

Iubirea, Intelepciunea si Norocul - 0728 955745

Iubirea, Intelepciunea si Norocul - 0728 955745

Botez Tudor 11 februarie 2012 - Restaurant Zodiac (Constanta)

Botez Tudor 11 februarie 2012 - Restaurant  Zodiac (Constanta)

Ursitoare Constanta

Moment ursitoare botez in Constanta. LIVE...3 ursitoare - Iubirea,Intelepciunea si Norocul. Programari la tel. 0728955745http://www.ursitoarebotez.blogspot.com

Poza Mot Iulia - Rest Zorile Constanta

Etichete

luni, 30 iunie 2014

Ursitoare Constanta - 0762 838354

URSITOARE

 Zanele ursitoare traiesc intr-un taram foarte indepartat, peste 7 mari si 7 zari, un loc minunat, cu paduri intinse, munti impunatori si ape binefacatoare. Aici coabiteaza fiinte magice si nemuritoare, care vegheaza si contribuie la armonia si echilibrul Pamantului.

        Sunt 4 surori  nascute din Mama Natura: Flora, Fauna, Vremea Buna si Furtuna.
        Ursitoarea Flora a luat fiinta dintr-un boboc deLacramioara rasarit din roua diminetii.Fauna, s-a zamislit din gingasia sifrumusetea unui future, Iar Vremea Buna s-a intruchipat din prima raza de soarece a mangaiat pamantul, acum zeci de mii de ani.

       Ultima nascuta, a fost Furtuna, pe care au numit-o asa, datorita faptului ca s-a ivit din nori plumburii si vijelie. Deoarece spulbera totul in calea ei, de cate ori venea, cele 3 surori au hotarat sa o inchida in scorbura unui copac batran.

      Fiecare prunc, atunci cand se naste, primeste in dar de la Mama Natura o steluta norocoasa, care ii lumineaza calea si  il calauzeste toata viata. Tot aceasta steluta calatoreste mii de ani lumina, pana ajunge pe taramul ursitoarelor, ca sa le vesteasca minunea ce s-a intamplat.

       Zanele ursitoare, afland acestea, isi iau de indata baghetele fermecate si plutesc, invaluite in praf de stele pana la pruncul nou-nascut. Fiinte gingase si jucause, ele danseaza in jurul lui, se invartesc si ii harazesc numai de bine: sanatate, fericire, iubire, bogatie, frumusete, intelepciune, bunatate si noroc.

      Cateodata, isi face aparitia si Zana Cea Rea, reusind sa scape din inchizatoare, dar aceasta este alungata repede de catre Zanele Bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

URSITOARE